Saturday, May 31, 2008

Some pictures...

A philosophical moment on the deck of a boat

Lilli in action


Frithjof, colleague volunteer


Teachers and fellow students at the school.


Lilli, Antonio and me

6 comments:

me ineptum said...
This comment has been removed by the author.
me ineptum said...

Shine on!

nele said...

Vandaag net een beetje mijn komende jaar doorgenomen met de poolmanager. Hij raad me zeker aan om in de Filipijnen te passeren omdat hij er zelf door betoverd was.

Als ik die fotootjes van jou zie (zeker die van jullie uitstapje) dan geloof ik dat het inderdaad de moeite is :)

Liesbeth said...

Dag Pieter,

Met de geboorte van Maxime (ik zal je via hotmail eens een paar fotootjes doormailen) heeft het mij wat tijd gekost om eens terug naar je blog te surfen... Intussen zie ik dat je al heel wat geschreven hebt van je avonturen, ik heb dus nog wat leeswerk voor de boeg. Blij te horen dat je goed bent aangekomen en van Anneleen vernam ik al dat je verhuisd bent naar een gastgezin, waar je leert zingen (ahum). Je zal ondertussen ook al een mondje vol van die nieuwe taal spreken. Groetjes, Liesbeth

Nele en Jeroen uit Torhout said...

Dag Pieter,

Net even tijd gemaakt om je blog door te nemen en terug fantastisch. We hadden ook niks anders verwacht, na je vorige editie. Hopelijk stel je het daar goed. Hier in ons kleine belgenlandje gaat het ook goed, al kan het weer wel wat beter komen.
Wij zijn ook volop bezig met de laatste voorbereidingen voor ons huwelijk. Jammer dat je er niet zal bij zijn, maar we sturen je zeker enkele kiekjes door. Afgelopen zaterdag maakten we Brugge onveilig. Amai, Mega Mindy zingen voor gans de Ambiorix, was me dat wat. Jaja, ik was Mega Nele!
Maar allé, hou je daar goed en tot hoors!
Groeten Nele en Jeroen uit Torhout

Goedels said...

Die filofoof in jou gaat er nooit meer uit ... :)